TAPAHTUMA KALENTERI

Tapahtuma kalenteri

Klikkaamalla päiväkohtaista tapahtumaa, niin se aukeaa kokonaisuudessaan näytölle, minkä jälkeen painamalla ”event details” näet taphtuman tarkemmat tiedot. Voit myös kelata kuukausia eteen ja taaksepäin kalenterin vasemmassa yläkulmassa olevilla nuolinäppäimillä. Tapahtumat näppäimellä näet yhdellä kertaa kaikki kyseisen kuukauden tapahtumat.

Puoluekokous Jyväskylä 14.-16.6-2024

Keskustan uusi puoluejohto on nyt valittu! Keskustaa luotsaavat puheenjohtaja Antti Kaikkonen, varapuheenjohtajat Hilkka Kemppi, Tuomas Kettunen ja Markus Lohi sekä puoluesihteeri Antti Siika-Aho. Keskusta Keminmaan edustajat Jyväskylän puoluekokouksessa Sanna, Tuula, Aila-Kaija ja Maija-Liisa.

Eurovaaliehdokas Katri Kulmunin kampanjatilaisuus 24.5.2024

Keminmaan Keskustan kunnalisjärjestö ry järjesti eurovaaliehdokas Katri Kulmunin kampanjatilaisuuden Keminmaa City Marketilla 24.5.2024 tarjoten ihmisille tietoa ehdokkaasta, sekä makkaraa ja mehua. Kiitos kaikille osallistuneille!

Kaikille avoin Kokoperheen ulkoilupäivä 8.3.2024

Keminmaan Keskusta ja Keskustanaiset tarjosivat kaikille avoimen kokoperheen ulkoilupäivän Kallin hiihtokeskuksessa.

Presidenttiehdokas Olli Rehn Keminmaassa 3.1.2024

Presidenttiehdokas Olli Rehnin vierailu 16.12.2023

Keminmaan keskustan naiset, Paula Aaltonen, Eeva Lääkkö, Aila-Kaija Hjulberg, Sanna Niskakoski ja Tuula Elittä pitivät huolta siitä, että vierailija ja vieraat viihtyivät.

Keskustan porinapäivä Torniossa 11.11.2023 klo 9.00-16.00

Aiheina; Aate, Arvot, Politiikka, Järjestötyö. Kouluttaja; Jaakko Pelimanni
Aamukahvit, lounas, iltapäiväkahvit ja kokousvedet
Omakustannushinta 49€/hlö.
Tilaisuus sopii Keskustasta kiinnostuneille, uusille jäsenille, luottamushenkilöille, yhdistyksen hallituksen jäsenille,
valtuustoryhmän jäsenille, piirihallituksen jäsenille, Keskustan työntekijöille
Olisiko Teillä osallistujia Porinapäivään? Pyydän vastaukset osallistuja määrästä viimeistään maanantaina 23.10.2023.
 
Terveisin Anne Sipola Kemin kuntayhdistyksen pj. Peräpohjolan piirin 2 vpj. 045-2124601

Keskustan Keminmaan kunnallisjärjestön sääntömääräinen syyskokous 22.10.2023 klo 17.30

Paikka: Keminmaan kunnantalon valtuustosali – Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kunnalisjärjestön hallitus kokoontuu valtuustosalissa klo 17.00 – Tervetuloa!

Keskustan Keminmaan kunnallisjärjestö ry hallitus

Keskustan kunnallisjärjestön hallituksen kokous 11.9.2023

Eilen illalla kunnallisjärjestön hallitus kokoontui aloittamaan syksyn toimintaa. Jo pitemmän aikaa on käyty keskustelua siitä, että paikallisyhdistysten toiminta on hiipunut ajan saatossa. Keminmaassa on seitsemän paikallisyhdistystä, joista useampi toimii todella vähän. Jo muutama vuosi sitten puolueen ohjeistamana on ollut mahdollista yhdistää toimimattomat paikallisyhdistykset yhdeksi kuntayhdistykseksi. Tällä toiminnalla saadaan purettua toimimatonta byrokratiaa ja aktiivisia toimijoita saadaan toimintaan mukaan. Kuntayhdistys korvaa kunnallisjärjestön ja siihen valitaan samalla tavalla edustajat kunnan eri alueilta.

Kemissä tämä prosessi on käyty läpi ja siellä on yksi kaupunkiyhdistys, jossa sitten toimitaan ja edustajat ovat samalla tavalla entisistä paikallisyhdistyksistä. Anne Sipola Kemin puheenjohtajana on vienyt tämän prosessin läpi ja siellä ollaan tyytyväisiä tähän tilanteeseen. Anne Sipola oli meille kertomassa miten asia saatiin hoidettua. Tätä asiaa tullaan pohtimaan tulevissa kokouksissa. Lisäksi käytiin läpi tulevan syyskokouksen ajan kohta, joksi sovittiin 22.10. 2023 kello 17.30 syyskokous ja kello 17.00 hallituksen kokous.

Käytiin läpi myös tulevan vuoden toimintasuunnitelmaa ja mitkä ovat siellä tärkeimpinä asioina. Tietysti edellä mainittu”organisaatiouudistus” on yksi asia. Lisäksi tuleviin vaaleihin valmistautuminen, eli tammikuussa 2024 presidentinvaalit, kesäkuussa EU-vaalit ja loppuvuodesta valmistautuminen vuoden 2025 kunta/aluevaaleihin, sillä 13.4.2025 on seuraavat kuntavaalit ja samassa yhteydessä järjestetään myös aluevaltuuston vaali. Eli ehdokasasettelu tulee olemaan mielenkiintoinen. Eli tarvitsemme yhteiskunnallisista asioita kiinnostuneita aktiivisia henkilöitä toimintaamme ja ehdokkaiksi tuleviin vaaleihin, eli tämä mietittäväksi ja mikäli asia kiinnostaa, voit olla yhteydessä vaikka allekirjoittaneeseen. Ei tämä yhteisten asioiden hoito niin pahaa ja huono ole kuin monesti saa lukea. Asia vain on niin, että näitä asioita hoidetaan yhdessä ja jos en minä ole päättämässä niin sitten on joku muu. Nyt tarvittaisiin yhteistyökykyisiä ja reippaita ehdokkaita niin kuntavaaleihin kuin aluevaltuuston vaaleihin, toki siihen on vielä aikaa, mutta tätä miettimistyötä voi jo aloittaa tekemään. Vuoden päästä varmaankin ehdokashaku on jo täydessä vauhdissa.

Hyvää alkanutta syksyä ja tulkaahan mukaan syyskokoukseen!Terveisin Tuula EilittäKeminmaan keskustan kunnallisjärjestön pj.

Keskustan Keminmaan kunnalisjärjestön syyskokous 2021

Keskustan Keminmaan kunnallisjärjestön syyskokous pidettiin 26.9.2021 Liedakkalan koululla.
Keskustan piiritoimistolta Hanna Pesonen oli kertomassa aluevaalien järjestämisestä ja valittavien henkilöiden määrästä. Sekä katsauksen tämänhetkisestä järjestötoiminnan tilanteesta.
 
Syyskokouksessa käsiteltiin henkilövalinnat ja aluevaalien ehdokasasettelu.
Aluevaaliehdokkaiksi asetettiin: Tommi Lepojärvi, Tapio Keskimaula ja Marjo Appélgren.
Aluevaali on 23.1.2022 ja maaliskuun alusta uusi aluevaltuusto ottaa sotealueen päätöksenteon hoitoonsa.
 
Kunnallisjärjestön toimintasuunnitelma ja talousarvio vahvistettiin vuodelle 2022. Tulevan vuoden suunnitelmassa oli mm. ulkoilupäivän järjestäminen koko perheelle Kallilla viikolla 10. Keskustan Peräpohjolan piirin kesäjuhla järjestetään heinäkuun lopulla Keminmaassa.
 
Kunnallisjärjestön hallitukseen valittiin Maija-Liisa Ruonavaara, Mikko Lampela, Ilkka Yli-Öyrä, Raimo Arponen, Marjo Appélgren ja Sanna Niskakoski. Varahenkilöinä Tommi Lepojärvi, Teemu Alatalo, Aarne Röyttä, Eeva Lääkkö, Aila-Kaija Hjulberg. Puheenjohtajaksi valittiin Tuula Eilittä, varapuheenjohtajaksi Jarmo Saariniemi, sihteeriksi Eeva-Liisa Aula.
 

Keskustanalueen siivous 20.5.2021 - Kuntavaaliehdokkaat 2021

Keskustan kokoperheen laskettelupäivä 11.3.2022

Keminmaan keskustan väki tempaisi hiihtoloman kunniaksi ja tarjosi Kallilla päivän lasketteluliput ja makkarat hiihtolomalaisille. Väkeä oli mukavasti liikkeellä ja ilma oli keväinen ja kaunis. Kiitos kaikille mukana olleille! Oli ihana nähdä iloisia lapsia ja aikuisia.

Keskustan Peräpohjolanpiirin kesäjuhla 24.7.2022

Keskustan Peräpohjolanpiirin kesäjuhlaa vietettiin 24.7 Keminmaan uudistetulla ja remontoidulla kunnantalolla. Keskustan Peräpohjolanpiirin Tervehdyksen toi  piirinpuheenjohtaja Tanja Joona, Keminmaan Kunnan puolesta puheen piti kunnanjohtaja Hannele Matinlassi, juhlapuhujana toimi eduskunnanpuhemies Matti Vanhanen ja oman alueen kansanedustajan puheen piti Katri Kulmuni. Musiikkiesityksistä vastasi Duo Fortis, Saana Yli-Tepsa ja Eemi Vanhala. Kiitokset kaikille osallistujille ja aktiiviselle talkooporukalle järjestelyistä. 

Keskustan kokoperheen ulkoilupäivä 10.3.2023

Keminmaan keskustan väki tempaisi hiihtoloman kunniaksi ja tarjosi Kallilla päivän lasketteluliput ja makkarat hiihtolomalaisille. Väkeä oli mukavasti liikkeellä, Kiitos kaikille mukana olleille!